Επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με πλούσιο περιεχόμενο βίντεο

H Vimodji αποτελεί την πρώτη ελληνική εφαρμογή που ενσωματώνεται στο Viber ως chat extension (επέκταση συνομιλίας), μέσω του οποίου οι χρήστες του Viber μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν και να εκφράζονται δημιουργικά χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας βίντεο μέσα από τη βιβλιοθήκη της Vimodji.

Τα Vimodjis δεν είναι memes, gifs ή gifs με ήχο, αλλά σύντομα, υψηλής ποιότητας videos που εκφράζουν διαθέσεις και συναισθήματα. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αναζήτησης της πλατφόρμας οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν το κατάλληλο βίντεο για κάθε περίσταση και να το στείλουν άμεσα στον συνομιλητή τους μέσα σε μια συνομιλία. Ο Βασίλης Καλλίτσης, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Vimodji είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός στη βιομηχανία του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Στη Rakuten Viber αναζητούμε πάντα συνεργασίες που προσφέρουν αξία στους χρήστες μας. Το Vimodji είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης», σημειώνει η Daniela Ivanova, Business Development Director της Rakuten Viber.