Τίτλους τέλους ρίχνει το Twitter στη λειτουργία εφήμερων stories, Fleets, μετά το μειωμένο ενδιαφέρον από την πλευρά των χρηστών. Το Fleets θα σταματήσει να υφίσταται από τις 3 Αυγούστου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας την περασμένη Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Το social media δίκτυο είχε ξεκινήσει τις δοκιμές του Fleets πέρυσι τον Μάρτιο στη Βραζιλία, μετά την επιτυχία των πρόσκαιρων stories σε άλλες πλατφόρμες, καθώς τα posts, τα οποία εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, απάλλασσαν τους χρήστες από το άγχος των χρηστών σχετικά με τα σχόλια και τα validation των posts, είχε δηλώσει τότε ο Kayvon Beykpour, Product Lead του Twitter.

Το Twitter λάνσαρε το προϊόν διεθνώς στις 17 Νοεμβρίου 2020, μαζί με νέα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα «Fleet a Tweet», ωστόσο απέτυχε έκτοτε να προσελκύσει το ενδιαφέρον χρηστών και brands. «Ελπίζαμε ότι το Fleets θα βοηθούσε περισσότερο κόσμο να αισθανθεί άνετα να συμμετάσχει σε συζητήσεις στο Twitter», δήλωσε σχετικά ο Ilya Brown, Head of Product, Brand & Video Ads του Twitter, σε blog post του.

(Πηγή: Campaign)