Την επίδειξη των ιδιόκτητων non-fungible tokens (NFTs) επιτρέπει στους λάτρεις τους και στους creators το Twitter, μέσω μιας νέας πρωτοβουλίας του, η οποία λανσαρίστηκε την περασμένη Πέμπτη, ως μέρος των ευρύτερων αναβαθμίσεων στην υπηρεσία. Επιπλέον, θα προχωρήσει στις συναλλαγές με bitcoin, επιτρέποντας στους μεγαλύτερους λογαριασμούς στην υπηρεσία να δέχονται tips με το ψηφιακό νόμισμα.

Η Esther Crawford, Product Lead for Creator Monetization του Twitter, αποκάλυψε το πρώτο μεγάλο «άνοιγμα» της εταιρείας προς τους λάτρεις των NFTs, τα οποία αποτελούν σημαντικής αξίας ψηφιακά assets, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων και είναι αυτή τη χρονική περίοδο περιζήτητα στην online αγορά. Το Twitter θα ενσωματώσει τα NFT assets επιτρέποντας στο κοινό να συνδέουν με αυτά και τις δικές τους συλλογές.

Όσον αφορά στο bitcoin, το Twitter ανέφερε ότι θα αποτελεί αποδεκτό νόμισμα για λογαριασμούς, οι οποίοι δέχονται tips, δηλαδή one-time πληρωμές, τις οποίες η εταιρεία ξεκίνησε να διευκολύνει φέτος, προκειμένου να ενθαρρύνει τους χρήστες να συνεισφέρουν περισσότερο στην πλατφόρμα. Επίσης, ανακοίνωσε για τους χρήστες του μια σειρά ελέγχων, ώστε να βελτιώσει την ασφάλεια και τη μακροβιότητα της υπηρεσίας, με νέα φίλτρα για τον περιορισμό υβριστικών συζητήσεων. (Πηγή: AdAge)