Τα προϊόντα Mods Unfiltered της Stella Artois, είναι πλέον διαθέσιμα στους παίκτες του The Sims, επιτρέποντάς τους να αλληλεπιδράσουν μέσα στη γραφική, φανταστική σκηνή του γαλλικού χωριού από την τηλεοπτική διαφήμιση της Stella «Beer, au naturel».

Στην αρχική διαφήμιση εμφανίζεται ένας γυμνός σερβιτόρος να μεταφέρει ένα ποτήρι Stella Artois από την παμπ, μέσα από ένα χωριό, περνώντας από λιθόστρωτους δρόμους, καταλήγοντας σε έναν κήπο, όπου άλλοι γυμνοί θαμώνες τον περιμένουν να τους σερβίρει.

Οι χαρακτήρες των Sims μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το αποκαλυπτικό, αλλά εικονικό, διαφημιστικό τοπίο, το οποίο έχει μεταμορφωθεί στο στυλ του παιχνιδιού, μέσω μιας επέκτασης που δημιουργήθηκε από τον λάτρη του gaming, DevonBumpkin, τον δημιουργό περιεχομένου Hey Harrie και μια επιλογή γυμνών χαρακτήρων που έχουν ως πρότυπο αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεοπτική διαφήμιση.

Η Meg Chadwick, Senior Brand Manager της Stella, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Έχοντας ζωντανέψει το μήνυμα «Beer, au naturel» στις ATL καμπάνιες μας, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δώσουμε στους παίκτες την ευκαιρία να βιώσουν τη φυσικά αφιλτράριστη μπύρα μας σε έναν εικονικό κόσμο».

(Πηγή: Campaign)