Με νέο σχεδιασμό και περιεχόμενο.

Το τηλεοπτικό περιοδικό TV Έθνος, το οποίο έκλεισε 27 χρόνια κυκλοφορίας, ανανεώθηκε, με νέο σχεδιασμό, εικόνες και ευανάγνωστες σελίδες. Σε μια έκδοση με 68 σελίδες, ο αναγνώστης μπορεί να περιηγηθεί σε συνεντεύξεις, τηλεοπτικές ειδήσεις, gossip, παρασκήνια, showbiz news από την Ελλάδα και τον κόσμο, σχόλια, κριτική και εικόνες από τα social media.

Στην «καρδιά» του TV Έθνος υπάρχουν 28 σελίδες με ενημερωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα για τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, κριτική για τις ταινίες της εβδομάδας και οι εξελίξεις κάθε ημέρας για όλα τα σίριαλ. Επιπλέον, οι φαν της συνδρομητικής τηλεόρασης μαθαίνουν τα νέα για σίριαλ, αλλά και ταινίες.

Τον δικό τους χώρο έχουν και οι φίλαθλοι, καθώς μπορούν να βρουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις κάθε ημέρας στην «Ατζέντα των σπορ». Ακόμη, στο νέο TV Έθνος εντάσσεται η ενότητα Life με θέματα για όλη την οικογένεια, για τη γυναίκα, τη μόδα, την ομορφιά, την υγεία, το παιδί, το σπίτι, τα κατοικίδια, συνταγές και αστρολογικές προβλέψεις. Το TV Έθνος κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής».