Ο όμιλος των Αττικών Εκδόσεων λανσάρει στην Ελλάδα τον αυτοκινητικό τίτλο topgeargreece.gr, ο οποίος παρουσιάστηκε στις αρχές Απριλίου και συνοδεύτηκε από μια ευρεία καμπάνια λανσαρίσματος, ενώ το πρώτο φύλλο της print έκδοσης θα ακολουθήσει στις αρχές του Ιουλίου.

Το topgeargreece.gr προτίθεται να καταθέσει «σαφή άποψη, να διαμορφώσει χωρίς να αναπαράγει άκριτα, να τηρήσει αισθητικούς κανόνες δίχως να υπηρετεί τον εντυπωσιασμό». Θα περιλαμβάνει δοκιμές μοντέλων, ειδήσεις και θέματα με σκοπό και αξία, αποκλειστικότητες, αυτοκινητικές ιστορίες «out of the box».

O Παναγιώτης Ντάνος, Editor in Chief, δήλωσε: «Πίσω από κάθε θέμα που αναρτούμε ή τυπώνουμε, σε κάθε φωτογραφία και κείμενό μας, υπάρχει η αγάπη μας για το αυτοκίνητο στο σύνολό του. Στο μακρινό παρελθόν του, το επίκαιρο παρόν και το άγνωστο -και συναρπαστικό του- μέλλον. Η αφοσίωσή μας στην αυτοκίνηση, δεν είναι υποχρέωση, αλλά ενστικτώδης ανάγκη. Και, κάθε μέρα, ψάχνουμε να βρούμε τις λέξεις και τις εικόνες για να την εκφράσουμε».