Το TikTok έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ως ο Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για δεύτερη συνεχή χρονιά. Φέτος, η Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Ουκρανίας, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό χάρη στην Kalush Orchestra το 2022. Η Ουκρανία θα γιορτάζεται και θα εκπροσωπείται σε όλο τον διαγωνισμό.

Ως Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας, το TikTok θα γίνει και πάλι ο προορισμός για όλα όσα αφορούν στη Eurovision, από ειδικά δημιουργημένες ζωντανές ροές και αποκλειστικές παραστάσεις στην εφαρμογή, μέχρι μουσικές λίστες και παρασκήνια. Ενδεικτικά, οι φαν της Eurovision μπορούν να συμμετάσχουν μέσω του TikTok χρησιμοποιώντας το #Eurovision2023 και αναζητώντας τα highlights της Eurovision, ενώ ο επίσημος λογαριασμός @Eurovision θα μοιράζεται αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια και από τους καλλιτέχνες.

Η κοινότητα του TikTok θα μπορεί να παρακολουθεί ζωντανές ροές και των δύο ημιτελικών στις 9 και 11 Μαΐου και τον Μεγάλο Τελικό το Σάββατο 13 Μαΐου μέσω του καναλιού @Eurovision. Ο Rich Waterworth, General Manager Operations Europe, TikTok, ανέφερε: «Η ψυχαγωγία βρίσκεται στην καρδιά του TikTok και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision».