Το single malt whisky «The Macallan» λανσάρει τη φετινή άνοιξη τη σειρά «The Harmony Collection». Για τη δημιουργία της πρώτης εμφιάλωσης της νέας, περιορισμένης κυκλοφορίας σειράς η Polly Logan, Macallan Whisky Maker, ξεκίνησε ένα «ταξίδι γεύσης» με προορισμό τη Χιρόνα της Ισπανίας. Εκεί, συνεργάστηκε με τον ζαχαροπλάστη Jordi Roca του εστιατορίου El Celler De Can Roca, το οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με το brand.

Η Polly Logan επισκέφθηκε το εργαστήριο σοκολάτας του Casa Cacao και γνώρισε τον σοκολατοποιό Damian Allsop. Από αυτό το ντουέτο, η Polly Logan άντλησε έμπνευση και δημιούργησε το πρώτο single malt της σειράς, «The Harmony Collection – Rich Cacao».

Η παλαίωση του σε δρύινα βαρέλια ευρωπαϊκής και αμερικάνικης προέλευσης, «έδωσε ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά γεμάτο σε γεύση απόσταγμα, που συνδυάζει ιδανικά το πολύπλοκο προφίλ του whisky με νότες πλούσιας, μαύρης σοκολάτας», αναφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον, η σειρά «The Harmony Collection» εισάγει το προϊόν στη βιωσιμότητα με την πλήρως ανακυκλωμένη συσκευασία του. Η παρουσίαση της νέας σειράς «The Macallan Harmony Collection Rich Cacao» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, στο εστιατόριο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.