Αναφορικά με ψευδή δημοσιεύματα προώθησης «εύκολου πλουτισμού» μέσα από εκπομπές του

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά δημοσιεύματα και αναρτήσεις, σύμφωνα με τα οποία, επώνυμα πρόσωπα έχουν εμφανισθεί σε εκπομπές του καναλιού Star και έχουν μιλήσει για τρόπους με τους οποίους πολλαπλασίασαν τα χρήματά τους μέσω χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Με ανακοίνωσή του, το Star διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά ότι έχουν γίνει τέτοιες αναφορές σε εκπομπές του, επισημαίνοντας ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε φωτογραφίες από εμφανίσεις σε εκπομπές του Star στα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν έχει αναφερθεί με οποιοδήποτε τρόπο σε δήθεν κέρδη από τη χρήση χρηματοοικονομικών προϊόντων.

«Τα δε σχετικά κείμενα δήθεν διαλόγων, που συνοδεύουν τέτοιες φωτογραφίες, είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και κατασκευασμένα με σκοπό την εξαπάτηση των αναγνωστών και τηλεθεατών», αναφέρει το κανάλι. Το Star επισημαίνει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες στην αρμόδια Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές, που εμπλέκουν τον τηλεοπτικό μας σταθμό σε παράνομες ενέργειες και πράξεις και δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας», καταλήγει η ανακοίνωση του καναλιού.