Η WebΗotelier και η Primalres ξεκινούν στρατηγική μετοχική συνεργασία με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR. Η επένδυση του SouthBridge στις WebΗotelier και Primalres στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος τεχνολογικών λύσεων για τον κλάδο του τουρισμού. Η WebHotelier εξοπλίζει, όπως αναφέρει, περισσότερα από 8.000 συνεργαζόμενα καταλύματα σε Ελλάδα, Κύπρο και 50 ακόμα χώρες με εργαλεία και αυτοματισμούς για τις απευθείας online κρατήσεις.

Η Primalres αποτελεί την καρδιά του δικτύου ηλεκτρονικής διανομής για περισσότερα από 5.000 τουριστικά καταλύματα, όπως τονίζει, προσφέροντας λειτουργίες channel management για τη διαχείριση των online πωλήσεων τους και την εφαρμογή της στρατηγικής τους μέσα από μια κεντρική πλατφόρμα.

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR είναι επενδυτικό κεφάλαιο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ). Ο συνιδρυτής της WebΗotelier, Βίκτωρ Μάτσας, αποχωρεί από την εταιρεία, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του, και αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου του SouthΒridge.