Δημιούργησε ψηφιακό τοίχο στην πρόσοψη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση
Το Samsung Galaxy Note8 συμμετείχε στο #Digitized17 ως Platinum Χορηγός και προσκάλεσε τη δημιουργική κοινότητα του Digital Design να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο ψηφιακό τοίχο που πραγματοποίησε ποτέ ο θεσμός του Digitized στην Ελλάδα.

Σχεδιαστές, προγραμματιστές, στελέχη marketing και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την ψηφιακή δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας το Galaxy Note8.

Συγκεκριμένα, είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με το S Pen μηνύματα και σκίτσα, που στη συνέχεια προβάλλονταν σε ένα video wall στο ισόγειο του κτιρίου. Επιλεγμένα μηνύματα των επισκεπτών του Digitized θα προβάλλονται στην πρόσοψη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Επιπλέον, στις 26 Σεπτεμβρίου, το Samsung Galaxy Note8 υποδέχθηκε εκπροσώπους από τον χώρο των media σε μια διαδραστική παρουσίαση, με δύο κεντρικούς guest ομιλητές από το φετινό #Digitized17.