Με βασικό σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration παρέμεινε πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τους νέους της χώρας, προχωρώντας στην ψηφιακή λειτουργία των δράσεών του.

Πραγματοποίησε το 1ο Virtual Live Assessment Center.

Με βασικό σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration παρέμεινε πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τους νέους της χώρας, προχωρώντας στην ψηφιακή λειτουργία των δράσεών του. Συγκεκριμένα, προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα πραγματικότητα και ολοκλήρωσε με επιτυχία όλα τα στάδια του 10ου κύκλου του προγράμματος που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Ενδεικτικά, οι δράσεις που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνουν το 1ο Virtual Live Assessment Center, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες συνεντεύξεων 500 υποψηφίων, από 50 στελέχη 40 εταιρειών. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στελέχη και υποψήφιοι συνδέθηκαν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και πραγματοποίησαν όλες τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις, αναδεικνύοντας τους περίπου 300 φιναλίστ του προγράμματος, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα 3ήμερο Live Virtual Training. Η εκπαίδευση συμπληρώθηκε από τη δωρεάν διάθεση online μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας LinkedIn Learning.