Η DPG Digital Media, με το site Queen.gr στην πρώτη γραμμή, συμμετείχε, για ακόμη μια φορά, στον συμβολικό αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure 2022 που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η συντακτική ομάδα του Queen.gr μαζί με άλλους εργαζόμενους της DPG ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών. Η ομάδα του Queen.gr φόρεσε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και με αφετηρία το Ζάππειο, περπάτησε τη διαδρομή των 2 χλμ, με σύνθημα «Όλοι μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!».

Η δράση επικοινωνήθηκε με προβολή στα social media του Queen.gr αλλά και της DPG, καθώς και στα προσωπικά accounts των συμμετεχόντων, περνώντας το μήνυμα για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη στήριξη όλων των γυναικών που έχουν δοκιμαστεί ή δοκιμάζονται από τον καρκίνο του μαστού.

Όλο τον Οκτώβριο το Queen.gr θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, με ειδικά θέματα και μεγάλα αφιερώματα.