Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση για δηµιουργία βίντεο ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response – Αυτόνοµη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσηµβρινών) έτσι όπως αυτά εµφανίζονται στο εξωτερικό, τόσο στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στην επικοινωνία, το Pulze δηµιουργεί ένα ASMR βίντεο για το προϊόν θερµαινόµενου καπνού Pulze, µε πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Ηλία Μελέτη.

Το ASMR είναι µια αίσθηση που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και ενεργοποιεί τους νευρώνες, περνώντας σταδιακά στη σπονδυλική στήλη. Πρόκειται για ένα νευρικό ερέθισµα που προκαλείται από το άκουσµα ενός ήχου και σε συνδυασµό µε την εικόνα προκαλεί χαλάρωση. Η πρόκληση παραγωγής ήχου από αντικείµενα, κοντά στο µικρόφωνο, «µοιάζει µε ιεροτελεστία και όσοι την ακολουθούν βιώνουν µια “ασυνήθιστη εµπειρία”».

Όπως επισημαίνει το brand, αυτή η τεχνική δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί ευρέως ως επικοινωνιακό εύρημα στην Ελλάδα, ενώ προσθέτει ότι «το Pulze τολμά και καινοτομεί». Επιπλέον, στο βίντεο, το οποίο δηµιουργεί το brand, ακούγονται ήχοι όπως αυτός της ισορροπίας, της δροσιάς, της πλούσιας αίσθησης, της απόλαυσης που χαρακτηρίζουν το Pulze, όπως χαρακτηριστικά επισηµαίνεται σε επίσηµη ανακοίνωση.