Στον Magnus Djaba, Chief Executive του creative γραφείου του στη Βρετανία, ανέθεσε το Publicis Groupe τη θέση του Global Chief Client Officer. Ο Magnus Djaba διαδέχεται τον Ros King, ο οποίος είχε μεταβεί στο Publicis Groupe από το Lloyds Banking Group, τον Φεβρουάριο του 2019 ως Executive Vice-President, Global Clients.

Ο Ros King παραιτείται από τον ρόλο, ωστόσο παραμένει στον όμιλο, προκειμένου «να συμβάλει στην ανάπτυξη και την καθοδήγηση της επόμενης γενιάς ηγετών του», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ο Chairman και Chief Executive του Publicis Groupe, Arthur Sadoun. Ως Global Chief Client Officer, ο Djaba θα είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό και τη διασφάλιση της seamless πρόσβασης των global πελατών στα capabilities του Publicis Groupe στους τομείς των data, creativity, media και τεχνολογίας.

Η αναβάθμιση αυτή τον καθιστά επίσης μέλος της management committee του ομίλου, με τον Arthur Sadoun να επισημαίνει ότι «ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός, καθώς ο όμιλος προχωρά ταχύτερα και περισσότερο σε βάθος στην παροχή tailor-made λύσεων στους πελάτες του σε επίπεδο υπηρεσιών marketing και business transformation».

(Πηγή: Campaign)