Με στόχο τη διατήρηση της επικοινωνίας του με το αναγνωστικό κοινό, το Public ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στο διαδίκτυο, για όσο διαρκεί το «#ΜένουμεΣπίτι».

Στο πλαίσιο της υπηρεσίας #PublicEventsGoSocial.

Με στόχο τη διατήρηση της επικοινωνίας του με το αναγνωστικό κοινό, το Public ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στο διαδίκτυο, για όσο διαρκεί το «#ΜένουμεΣπίτι». Πιο συγκεκριμένα, εγκαινιάζει την υπηρεσία #PublicEventsGoSocial, αξιοποιώντας την παρουσία του στο Facebook για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοί δημιουργοί και συγγραφείς θα μπορούν να παρουσιάσουν σε ζωντανή μετάδοση τη δουλειά τους και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό του Public, που θα έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει, να θέτει ερωτήσεις αλλά και να λαμβάνει απαντήσεις. Ήδη έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις με συγγραφείς, ενώ συνεχίζονται διαδικτυακά και οι συναντήσεις της λέσχης ανάγνωσης Public Book Society.

Για την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου, το Public ετοιμάζει μια μεγάλη διαδικτυακή γιορτή με διαδραστικά παιχνίδια, αφηγήσεις, μικρές παραστάσεις και άλλες εκπλήξεις. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα του Public στο FB και στο menoumespiti.public.gr.