Με σκοπό την επιτάχυνση του επενδυτικού πλάνου του για περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης του σε Ελλάδα και Κύπρο και τον μετασχηματισμό του σε digital-first οργανισμό, το Public Group ενισχύει το Διοικητικό του Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Piet Coelewij, τη θέση του (μη εκτελεστικού) Προέδρου ΔΣ αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος διατηρεί παράλληλα και τον ρόλο του ως Εκτελεστικού Προέδρου του ομίλου Olympia.

Επιπλέον, στο ΔΣ θα συμμετάσχουν, ως νέα ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά μέλη, οι Patricia Walker και Σοφοκλής Γιαννακού, οι οποίοι έχουν στόχο να συνεισφέρουν στον στρατηγικό σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της διοικητικής ομάδας της εταιρείας για νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της, καινοτομίες στην αγορά και την καλύτερη εμπειρία αγορών.

Επίσης, στο ΔΣ εντάσσεται ως σύμβουλος ο Jeremy Fennell, ο οποίος αναμένεται να συμβάλλει στην εξέλιξη της omnichannel στρατηγικής του ομίλου. Ας σημειωθεί ότι η Patricia Walker έχει διατελέσει μέλος της διοικητικής ομάδας Best Buy ως President Home & Services, αλλά και της Accenture.