Το Project Agora ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Oracle Moat, μία από τις κορυφαίες εταιρίες μετρήσεων και marketing analytics που βοηθά διαφημιζόμενους, ψηφιακούς εκδότες και πλατφόρμες να μετρούν τις επιδόσεις των digital και τηλεοπτικών διαφημίσεών τους.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα Campaign Operations του Project Agora να χρησιμοποιήσει τα analytics της Oracle Moat για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο παρακολούθησης και βελτιστοποίησης των InArticle video καμπανιών σε πραγματικό χρόνο. Έτσι θα είναι σε θέση όχι μόνο να μεγιστοποιεί τον αντίκτυπο της διαφημιστικής δαπάνης των συνεργατών του, αλλά και να μετρά και να διασφαλίζει ότι κάθε impression μιας InArticle video καμπάνιας είναι πράγματι viewable, το έχουν δει πραγματικοί χρήστες και προβλήθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

“Με την υπηρεσία Oracle Moat είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε τις επιδόσεις του InArticle video σε πραγματικό χρόνο”, σχολίασε σχετικά ο Πάνος Κάπρος, Product Lead, Marketplace του Project Agora . “Η Oracle Moat μετρά την εγκυρότητα, τo viewability και το brand safety των impressions, διασφαλίζοντας στους διαφημιζόμενους τη σιγουριά ότι οι διαφημίσεις τους προβάλλονται στο κατάλληλο κοινό μέσα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον”.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας ενισχύει τη δέσμευση του Project Agora να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες δεδομένων στους συνεργάτες του, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη διαφημιστική εμπειρία στο Open Web προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των ίδιων των διαφημιζόμενων.