Το Project Agora λανσάρει τα Social Cards, ένα νέο ad experience format που αξιοποιεί τα social media posts των brands στο περιβάλλον τοπικών Μέσων. Συγκεκριμένα, τα Social Cards -τα οποία είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για κινητά- προσφέρουν στα brands τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσουν στα sites με τα οποία συνεργάζεται το Project Agora, τα ήδη δημοσιευμένα posts τους στα Social Media (organic, sponsored ή targeted), αυτούσια.

Τα posts εμφανίζονται στην καρδιά του περιεχομένου δημοφιλών sites -όπως fortunegreece.com, sport24.gr, zappit.gr- χωρίς επιπλέον κόστος και χρόνο για τη δημιουργία εικαστικών και για διαδικασίες έγκρισης. Είναι διαθέσιμα είτε ως πλήρως managed υπηρεσία ή/και μέσω του DSP επιλογής του κάθε brand. Σύμφωνα με το Project Agora, στο εν λόγω περιβάλλον μέσα στο οποίο εμφανίζονται τα posts η προσοχή των χρηστών είναι έως και 7 φορές μεγαλύτερη και το engagement 8 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με άλλα είδη display διαφήμισης.

Ο Παναγιώτης Γιαννακούρας, PMP Product Director του Project Agora, σημειώνει: «Οι χρήστες περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους online εκτός Social Media. Προσφέρουμε στα brands έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να μεγιστοποιήσουν την κάλυψη και την επιρροή του μηνύματός τους στο Open Web. Τα Social Cards συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις σε ένα brand safe περιβάλλον, με το μηδενικό κόστος για τη δημιουργία εικαστικών και την ταχύτητα στην προετοιμασία. Ένας ιδανικός συνδυασμός για κάθε brand».

Μάθετε περισσότερα εδώ