Το Project Agora παρουσιάζει το «One Video», μια νέα υπηρεσία διαφήμισης video για όλες τις οθόνες, με χρέωση αποκλειστικά βάσει αποτελεσμάτων (Cost per Completed Video View). Οι καμπάνιες One Video προσαρμόζουν τo ίδιo δημιουργικό asset σε κινητό, tablet και desktop, ενώ το video παίζει μόνο όταν βρίσκεται σε πλήρη προβολή στην οθόνη. Ένα από τα πρόσφατα παραδείγματα διαφημιζόμενου που χρησιμοποίησε το One Video, είναι η Mazda, στο πλαίσιο της προώθησης του μοντέλου Mazda 3.

Το Project Agora αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία διαχείρισης των καμπανιών One Video, δίνοντας την επιλογή στα brands να χρησιμοποιήσουν αν επιθυμούν, οποιαδήποτε τρίτη εταιρεία μέτρησης για την παρακολούθηση της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

Ο Παναγιώτης Γιαννακούρας, PMP Product Director του Project Agora, δήλωσε σχετικά: «Υπάρχει μια στροφή των brands προς υπηρεσίες που βασίζονται σε marketing αποτέλεσμα. Το One Video προσφέρει στους διαφημιζόμενους ακριβώς αυτό: τη δύναμη του video, σε συνδυασμό με χρέωση βάσει αποτελεσμάτων, εξασφαλίζοντας την πλήρη, εγγυημένη προσοχή του καταναλωτή. Αν ο καταναλωτής δεν παρακολουθήσει το video σου ολόκληρο, δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα».

Μάθετε περισσότερα εδώ