Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της γιόρτασε η εξειδικευμένη υπηρεσία e-Retail Media του Project Agora, PA Commerce. Το PA Commerce συνεργάζεται σήμερα με 21 από τα κορυφαία e-shops στο χώρο της Υγείας και Ομορφιάς και περισσότερα από 100 brands που αξιοποιούν τις δυνατότητες υλοποίησης αποτελεσματικών προωθητικών ενεργειών με αυτοματοποιημένο και μετρήσιμο τρόπο, στα σημεία πώλησης των μεγαλύτερων e-commerce sites της Ελλάδας.

Η υπηρεσία παρέχει κάλυψη της τάξης του 71% των pageviews των κορυφαίων 20 ελληνικών online φαρμακείων, σύμφωνα με στοιχεία του Similar Web και προσφέρει πάνω από 250 εκατομμύρια θέσεις υψηλής προβολής ανά μήνα στα “ψηφιακά  ράφια” και τους “ψηφιακούς διαδρόμους” τους. Πιο πρόσφατες προσθήκες είναι τα sites 2happy.gr, Pharmacydiscount.gr και Pharmacy2go.gr.

H συνεργασία με το PA Commerce έχει έως σήμερα απελευθερώσει εκατοντάδες εργατοώρες από brands και retailers μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας και της δυνατότητας άμεσης παρακολούθηση σε Online Dashboard όλων των KPIs των διαφημιστικών ενεργειών , σε συνδυασμό με την καθοδήγηση από την εξειδικευμένη ομάδα του Project Agora.

Ο Πάνος Κάπρος, Product Lead του Project Agora Marketplace, δήλωσε σχετικά: «Ο κλάδος των e-Retail Media έχει αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως μία νέα ευκαιρία 100 δισεκατομμυρίων. Είμαστε στην ευτυχή θέση να λειτουργούμε ως καταλύτης και να επιταχύνουμε με αριστεία την εξέλιξη αυτή στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την υπηρεσία με στόχο πάντα τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας για τους συνεργάτες μας και τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας για τους καταναλωτές».

Μάθετε περισσότερα εδώ.