Πάνω από 300 καμπάνιες και 130 εκατομμύρια μοναδικά ad impressions έχει σερβίρει το Project Agora στον περίπου ενάμιση χρόνο από το επίσημο λανσάρισμα του διαφημιστικού φορμάτ Social Cards, δουλεύοντας με μεγάλα brands και agencies. Τα Social Cards είναι μια διαφημιστική εμπειρία που επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να χρησιμοποιήσουν αυτούσια τα ήδη δημοσιευμένα posts τους από τα social media και να επεκτείνουν το reach τους μέσα σε ελληνικά sites.

Οι καμπάνιες με Social Cards έχουν κατά μέσο όρο Click Through Rate 6 φορές μεγαλύτερο από το στάνταρ display, σε ένα περιβάλλον που έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές είναι έως και 63% πιθανότερο να αγοράσουν μέσω διαφήμισης απ’ ό,τι στα social media. «Οι διαφημιζόμενοι θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που δημιουργούν για τα κοινωνικά δίκτυα για να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό στο Open Web», σχολίασε η Έλενα Μπαρμποπούλου, Product Manager του Project Agora.

«Καθώς πλησιάζουμε στο peak season του Black Friday και των γιορτών, περίοδοι μάλιστα που συχνά τα CPMs παρατηρούνται αυξημένα στις κοινωνικές πλατφόρμες, οι δυνατότητες που δίνουν τα Social Cards στα brands γίνονται ακόμα πιο σημαντικές για το διαφημιστικό τους mix. Θέλουμε να προσφέρουμε στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις υψηλές αποδόσεις των social ads στην καλύτερη δυνατή τιμή στο ανοιχτό διαδίκτυο».