Η Δυναμική ΑΕ συστήνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το premium mezcal The Lost Explorer. Το The Lost Explorer παρουσιάστηκε στο Che Cocina y Barra Sudamericana, σε μία βραδιά που έφερε στο προσκήνιο μεξικάνικες γεύσεις και αρώματα, αποτίνοντας παράλληλα φόρο τιμής στους λάτρεις του mezcal και σε όσους είχαν την περιέργεια να το γνωρίσουν, ανακαλύπτοντας τη φιλοσοφία του «Slow down & Sip curiously».

Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του mezcal μέσα από τρεις ποικιλίες αγαύης, το Espadin, το Tobala και το Salmiana, ενώ τα μπουκάλια είναι φτιαγμένα από περισσότερα από 50% ανακυκλωμένα υπολείμματα κρυστάλλου, με πώμα από φυσικό πιστοποιημένο ξύλο και με βιοδιασπώμενο φυσικό κερί μέλισσας από το Μεξικό.

Επίτιμη καλεσμένη στο event ήταν η Brand Ambassador, agave expert Montserrat Franco, η οποία παρουσίασε τη φιλοσοφία και την ιστορία του The Lost Explorer. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Στέλιος Μαγουλάς, Spirits Manager του brand για να μυήσει τους καλεσμένους στις ιδιαίτερες γευστικές νότες των 3 διαφορετικών mezcal με συνοδεία ελληνικών γεύσεων.