Στο πλαίσιο της ανάπτυξής του στην ευρωπαϊκή αγορά

Το Pharmacy2020, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του στην ευρωπαϊκή αγορά του κοινοτικού φαρμακείου, συμμετέχει στο Pharmacy Show UK, τη μεγαλύτερη έκθεση φαρμακείου του Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνεται στο Μπέρμιγχαμ στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Σκοπός της παρουσίας του Pharmacy2020 στο Pharmacy Show UK είναι η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες στον χώρο του αγγλικού φαρμακείου, η ανταλλαγή απόψεων με εμπειρογνώμονες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και η απόκτηση τεχνογνωσίας από ειδικούς και εταιρείες του κλάδου για εφαρμογή στις λοιπές ευρωπαϊκές αγορές.

«Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη του Pharmacy2020 στην ελληνική και κυπριακή αγορά, σκοπεύουμε να παρέχουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και στην αγορά του αγγλικού κοινοτικού φαρμακείου», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Pharmacy2020 και σύμβουλος ανάπτυξης, Γιώργος Πακερτζόγλου. Στο εκθεσιακό περίπτερο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη και τις υπηρεσίες που παρέχει το Pharmacy2020 (branding, marketing management, in-store promotion, social media marketing κ.ά.).