Με στρατηγική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανέπτυξε τη νέα 3D εφαρμογή εικονικής περιήγησης (Virtual Walkthrough) για το νεότερο κτίριό του στην οδό Τροίας.

Η νέα εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε για τη βελτίωση των υπηρεσιών και της προσβασιμότητας στο Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει: «Dollhouse» – Το κτίριο σε 3D απεικόνιση, «VR Mode» – Περιήγηση στο κτίριο με VR, «Measurements» – Δυνατότητα μέτρησης όλων των χώρων για τον έλεγχο της προσβασιμότητας ατόμων με αμαξίδιο και «Floor Plan» – Ελεύθερη πρόσβαση στις κατόψεις του κτιρίου.

Η εφαρμογή, είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχοντας στον επισκέπτη του τη δυνατότητα να περιηγείται στους χώρους του κτιρίου Τροίας, να βρίσκει υπηρεσίες και πληροφορίες από το ειδικά διαμορφωμένο menu, και να επικοινωνεί άμεσα με το Πανεπιστήμιο μέσω της φόρμας «Get In Touch».

Επιπλέον, στο «Latest Videos», μπορεί να παρακολουθήσει τα τελευταία σποτ του πανεπιστημίου αναφορικά με διεθνοποίηση και Προγράμματα Erasmus+.