Το στέλεχος διατελούσε μέχρι πρότινος χρέη CEO στην PHD Worldwide του OMG και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά την αποχώρηση του Colin Gottlieb από τον ρόλο του Chief Executive of OMG EMEA. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικτύου, ο βετεράνος της βιομηχανίας Gottlieb θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στην εταιρεία, ενώ ο αντικαταστάτης του Cooper στην PHD «θα ανακοινωθεί σύντομα».

Από το νέο του πόστο, ο Cooper έχει επιφορτιστεί με τη διασφάλιση σταθερά υψηλών ποιοτικών standards σε όλα τα agencies του OMG στις αγορές εκτός Αμερικής, ενώ θα ηγηθεί της ενσωμάτωσης καινοτόμων τεχνολογιών, προϊόντων και πρακτικών, σε όλες της περιοχές δραστηριότητας του group.

«Το αποδεδειγμένο ταλέντο του Mike στην ανάπτυξη και επέκταση καλών πρακτικών σε εντελώς διαφορετικές τοπικές αγορές είναι εξαιρετικά σημαντικό για την παγκόσμια αναπτυξιακή στρατηγική του OMG», δήλωσε σχετικά o Daryl Simm, Πρόεδρος και Chief Executive του Omnicom Media Group. Η νέα θητεία του Cooper θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, με βάση του τα γραφεία του Λονδίνου.
(Πηγή: TheDrum)