Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου του community

Για να προωθήσει το νέο του community στο Viber, το neolaia.gr αξιοποίησε με έναν πρωτότυπο τρόπο το influencer marketing, προσφέροντας στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής ένα δωρεάν sticker pack με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη.

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες Influencers, ιδιαίτερα στους νέους. «Το instant messaging πρωταγωνιστεί στα smartphones των νέων και το neolaia.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από το Viber», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρδάκης, συνιδρυτής της Hangover Media και συνέχισε: «Ο Αλέξανδρος με το μοναδικό του χαρακτήρα και το χαρακτηριστικό χιούμορ που τον διακρίνει, απογείωσε αυτή την ενέργεια! Είμαι σίγουρος πως το Kόντοπακ του θα φορεθεί πολύ!».

Το πακέτο αποτελείται από 10 stickers με φράσεις όπως «Περιμένω» και «Τι θες;». Το Viber Community του neolaia.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εικονικό σημείο συγκέντρωσης για όλους όσους αγαπούν να μένουν σε επαφή με τους γύρω τους χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τάσεις, να μοιράζονται τη γνώμη τους ή απλά να διασκεδάζουν με τους φίλους τους.