Το Navarino Challenge επιστρέφει, για 11η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου, στην Costa Navarino και την Πύλο και θα συγκεντρώσει, για ακόμα μία χρονιά, ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα γούστα, φιλοξενώντας τους επισκέπτες του στα ξενοδοχεία W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Νavarino Challenge βρέθηκε στην κορυφή των Sports Marketing Awards 2023 καθώς κατέκτησε 15 βραβεία στον εν λόγω θεσμό, για την επετειακή διοργάνωση του 2022, καθώς και 2 Gold Βραβεία και 1 Platinum στα Tourism Awards 2023.

Grand Sponsor της διοργάνωσης είναι το That Gorilla Brand, Official Sponsor είναι η Miele, Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού είναι η Luanvi, Premium Mobility Partner της διοργάνωσης είναι η Sixt, μέλος του ομίλου Μοτοδυναμική. Επίσημοι Υποστηρικτές του Navarino Challenge είναι το Εστιατόριο Ποσειδωνία και το Karalis Beach Hotel, Official Beauty Partner είναι η Messinian Spa, Premium TV Partner είναι ο Σκάι και Educational Partner είναι το Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος.