Με επιπλέον οφέλη και δυνατότητες

Όλες τις συνδέσεις της οικογένειας σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, αλλά και το WiFi του σπιτιού μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκονται οι συνδρομητές Cosmote, μέσω του ανανεωμένου My Cosmote App.

Μέσα από το ανανεωμένο app, οι συνδρομητές μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεων, να ανανεώνουν χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά, να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και να πληρώνουν λογαριασμούς, για όλα τα σταθερά και κινητά της οικογένειας.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το WiFi του σπιτιού τους, εύκολα απ’ όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από το κινητό τους. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό Cosmote Deals For You, αλλά και να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω chat. Κατεβάζοντας δωρεάν το app στο κινητό ή το tablet τους, οι χρήστες παίρνουν δώρο 1GB και έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM.