Μετά την επιτυχημένη συνέργειά τους στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών, η Phaistos Networks ανακοινώνει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τον όμιλο Antenna για τη διάθεση στιγμιοτύπων του FIFA Women’s World Cup 2023 στην πλατφόρμα της Glomex.

Σε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που μεταδίδεται για πρώτη φορά ολόκληρο από ελληνικό κανάλι, ζωντανά και αποκλειστικά μέσω της συχνότητας του ANT1 και της streaming πλατφόρμας ANT1+.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Glomex θα μεταφέρει σε περισσότερα από 350 websites που συμμετέχουν στο δίκτυό της, τις καλύτερες στιγμές και στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των καλύτερων γυναικείων ομάδων του κόσμου στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Ν. Ζηλανδίας, αλλά και ενδιαφέρουσες αναλύσεις και αφιερώματα.

Σε αυτήν τη σπουδαία στιγμή στα παγκόσμια αθλητικά δρώμενα, η συνεργασία του ομίλου Antenna με την Glomex θα συμβάλλει στη διάδοση του περιεχομένου, καθώς και στην ποιοτική, έγκαιρη αλλά και διαφορετική ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα, γύρω από ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ομαδικά αθλήματα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Από 20 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου, η Glomex θα δίνει καθημερινά ραντεβού με τις σταρ του ποδοσφαίρου γυναικών και τη «στρογγυλή θεά».