Στο πλαίσιο της εταιρικής του υπευθυνότητας, το Mega συνεργάστηκε με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών, οι οποίες δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τη σίτιση των ανήλικων παιδιών τους. Συγκεκριμένα, μέσα από το κάλεσμα για κοινωνική ευαισθητοποίηση, το οποίο απηύθυνε ο τηλεοπτικός σταθμός από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και κλήσεων στο 19805, σε συνδυασμό με δωρεές από εταιρείες και ιδιώτες στο www.supportmazi.gr, συγκεντρώθηκαν 107.978,90 ευρώ.

«Το Mega ευχαριστεί θερμά όλους όσοι αγκάλιασαν τα παιδιά και φέτος τις γιορτές, συμβάλλοντας ουσιαστικά με την προσφορά τους. Γιατί κάθε παιδί, αξίζει να είναι παιδί», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Στο πρόγραμμα σίτισης εντάσσονται οικογένειες με ανήλικα παιδιά βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, έπειτα από παραπομπή από δήμους και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες φορέων και ιδρυμάτων προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης ιεραρχεί τα αιτήματα για υποστήριξη και εντάσσει στο πρόγραμμα οικογένειες, βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων, ακολουθώντας διαφανείς διαδικασίες.