Τα Education Awards, η μεγάλη πρωτοβουλία επιβράβευσης της αριστείας του Mediterranean College, μπήκε στη δεύτερη και πιο σημαντική φάση, αυτή της online ψηφοφορίας.

100 υποψήφιοι θα συναγωνιστούν σε 10 διαφορετικές κατηγορίες βραβείων. Η ψηφοφορία έχει διάρκεια 75 ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στις 23.59. Η ανάδειξη των 10 μεγάλων νικητών καθορίζεται από το ακαδημαϊκό υπόβαθρο, την εθελοντική δράση, καθώς και το κοινωνικό προφίλ του κάθε υποψηφίου. Ο υποψήφιος, για να ενδυναμώσει τη συμμετοχή του, προωθεί την υποψηφιότητά του στους λογαριασμούς του στα social media, με στόχο να λάβει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών, καθώς και η απονομή των βραβείων σε αυτούς, θα γίνει στην επίσημη τελετή της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Caravel. Εκτός από την τιμητική βράβευση, οι 10 «Κορυφαίοι της Εκπαίδευσης» θα κερδίσουν μία πλήρη υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα σπουδών τους, καθώς και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Περισσότερες πληροφορίες στο www.education-awards.gr.