Διαδικασία spec για τον δημιουργικό του λογαριασμό ξεκινά ο όμιλος McArthurGlen. Η διαδικασία θα υποστηριχθεί από την εταιρεία marketing consultancy Oystercatchers, ενώ οι προκαταρκτικές συναντήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2022.

Τα agencies θα επιλεγούν με βάση την ικανότητά τους να βοηθήσουν τη McArthurGlen να επιτύχει τους μακροπρόθεσμους στόχους σε βασικές αγορές. Σήμερα, ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 26 αγορές σε όλη την Ευρώπη και τον Καναδά. Τον λογαριασμό διαχειριζόταν για αρκετά χρόνια η VCCP, η οποία αρνήθηκε να συμμετέχει στον τρέχοντα διαγωνισμό.

Η Chief Marketing Officer του McArthurGlen, Nathalie Pomroy, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στην ομάδα της VCCP, η οποία υπήρξε αξιόπιστος συνεργάτης της McArthurGlen και υποστήριξε την επιχειρηματική μας επέκταση σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές τα τελευταία χρόνια. Καθώς η Ευρώπη “ανοίγει”, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλέξουμε έναν νέο δημιουργικό συνεργάτη για να υποστηρίξει τις διεθνείς δημιουργικές και επιχειρηματικές φιλοδοξίες μας». (Πηγή: Campaign)