Προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες και ευκολία
Η Κωτσόβολος λανσάρει το ανανεωμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.kotsovolos.gr, το οποίο προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών με καλύτερο και πιο απλοποιημένο «αγοραστικό ταξίδι» για τον επισκέπτη.

Προσφέρει βελτιστοποιημένη τη δυνατότητα Collect@Store που δίνει τη ευκαιρία στον e-shopper να δεσμεύσει real time το προϊόν που επιθυμεί και να το παραλάβει σε ένα από τα 70 καταστήματα της αλυσίδας, ενώ στις δυνατότητες πληρωμής προστέθηκε και το πλάνο δόσεων της Κωτσόβολος. Επιπρόσθετα, ο χρήστης μπορεί να βρει παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων.

Ο Φιλήμων Ρούκας, E-Commerce Commercial Manager της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, αποτελεσματικότερες αναζητήσεις και ακόμα περισσότερες λύσεις για προϊόντα και υπηρεσίες. Θέλουμε να φέρουμε την άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης των καταστημάτων Κωτσόβολος στο σπίτι, τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή όλων των πελατών μας και πιστεύω ότι με αυτή την αναβάθμιση το έχουμε πετύχει καλύτερα από ποτέ».