Στην κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία που διανύει η χώρα, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip - το οποίο εδώ και 4 χρόνια στηρίζει την πρόσβαση ευπαθών ομάδων στο καθαρό ρούχο - συνεχίζει την κοινωφελή δράση του.

Συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία που διανύει η χώρα, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip – το οποίο εδώ και 4 χρόνια στηρίζει την πρόσβαση ευπαθών ομάδων στο καθαρό ρούχο – συνεχίζει την κοινωφελή δράση του. Συγκεκριμένα, πέρα από τη λειτουργία της δομής που έχει δημιουργήσει στον Κόμβο Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, προχώρησε σε δωρεά στεγνωτηρίων στις νέες δομές αστέγων του Δήμου Αθηναίων, καθώς και δωρεά απορρυπαντικών για το πλύσιμο των ρούχων στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Κεντρικό μας μέλημα είναι να είμαστε εκεί όπου υπάρχει η ανάγκη για καθαρό ρούχο, χωρίς διαχωρισμούς. Γι’ αυτό και πέρα από τη σταθερή δομή που λειτουργεί από το 2016, βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, του Ματιού και της Κινέττας με την κινητή μας μονάδα, και σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό άλλων ευπαθών ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Αλιφραγκή, Marketing Manager Απορρυπαντικών της Ελαΐς-Unilever Hellas.