Το jenny.gr διοργάνωσε το «Hautes Grecians 2022», έναν θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής, την Τετάρτη 1 Ιούνιου στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ. Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία για τους πάνω από 900 καλεσμένους, «με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα να αγκαλιάζουν το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και το μπλε να δεσπόζει στον χώρο».

H φετινή διοργάνωση στήριξε τους σκοπούς του Ελίζα (Εταιρεία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για το έργο του Ελίζα. Η conceptual artist & designer Caroline Rovithi exclusively represented by Mamush Gallery δημιούργησε live ένα έργο τέχνης, μία ωδή στο ελληνικό στοιχείο, το οποίο έχει διατεθεί προς πώληση και τα έσοδα θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στο Eλίζα.

Στο event βρέθηκε και η νέα Ford Mustang Mach-E GT, η οποία άνοιξε το runway. Το Hautes Grecians στήριξαν και οι MAC Cosmetics, L’Oreal Professionnel Paris, Tsakiris Mallas, embrace.gr, Dr Νέλλη Τζιβαρίδου, The Botanist Islay gin και Σουίτ by Babis Zidilis.