Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, αναγνωρίζει την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω κορωνοϊού για τα στελέχη των πωλήσεων, ειδικά για τον κλάδο των FMCGs.

Σε διαρκή συνεργασία με ΕΟΔΥ αλλά και ιατρική ομάδα και εταιρεία HR.

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, αναγνωρίζει την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω κορωνοϊού για τα στελέχη των πωλήσεων, ειδικά για τον κλάδο των FMCGs. Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΠΕ ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ενώ έχει προχωρήσει σε συνεργασία με ιατρική ομάδα και με εταιρεία HR προκειμένου να ενημερώνει τα μέλη, αλλά και όλα τα στελέχη των πωλήσεων για θέματα που τους απασχολούν.

Iδιαίτερη σημασία δίνεται στα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους όλα τα στελέχη των πωλήσεων που βρίσκονται στην αγορά για την προστασία των ίδιων, αλλά και των ανθρώπων που συναναστρέφονται. Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλη την κοινότητα των πωλήσεων για τον επαγγαλματισμό και την υπευθυνότητα που δείχνουν ως σήμερα και να ευχηθούμε δύναμη και υγεία. Δεν φοβόμαστε-προστατευόμαστε», αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση το ΙΠΕ, με την υπογραφή του Προέδρου, Αντώνη Ποταμίτη. Το ΙΠΕ δέχεται ερωτήσεις στο [email protected]