Η νέα σειρά «Στο-Λύσαμε the Podcast» του Insurancemarket, έρχεται για να «απλοποιήσει» τον κόσμο της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος, δίνοντας συμβουλές σε όσους κινούνται στους δρόμους με τα οχήματά τους.

Η Ειρήνη Τσίμα, η οποία έλυνε ήδη απορίες μέσα από τη σειρά βίντεο «Στο-Λύσαμε», που είναι διαθέσιμη σε YouTube, Facebook, Instagram & TikTok, επεκτείνεται τώρα και στο κανάλι του Podcast.

Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις από experts του εκάστοτε κλάδου, που μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους, λύνοντας βασικά αλλά και πολύπλοκα ερωτήματα. Στόχος του νέου Podcast είναι ο ακροατής να κατανοήσει, με απλό και ευχάριστο τρόπο, έννοιες και πληροφορίες για πράγματα που τον αφορούν.

Στα πρώτα επεισόδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αναλύονται θέματα όπως η ηλεκτροκίνηση, η ενέργεια και η μηχανή. Τέλος, σημειώνεται πως το «Στο-Λύσαμε the Podcast» είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Spotify, Apple Podcasts και Google Podcasts και νέα επεισόδια θα μεταδίδονται δύο φορές τον μήνα.