Πώς γίνονται τα προγράμματα Influencer Marketing πιο αποδοτικά; Στο πλαίσιο του συνεδρίου Influencer Marketing, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 14 Απριλίου, ο Scott Guthrie θα παρουσιάσει τις εξελίξεις σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και hot τομείς του σύγχρονου Marketing.

O Scott Guthrie είναι επαγγελματίας σύμβουλος στο Influencer Marketing και επικεφαλής του Influencer Marketing Trade Body (IMTB). Οι δραστηριότητές του επεκτείνονται σε πολλούς τομείς: είναι οικοδεσπότης του Influencer Marketing Lab Podcast, ομιλητής σε συνέδρια και λέκτορας και trainer σε workshops.

H Vuelio έχει συμπεριλάβει το ιστολόγιό του στα 10 κορυφαία ιστολόγια Δημοσίων Σχέσεων των τελευταίων τεσσάρων χρόνων (2018-2021), ενώ ο ίδιος έχει περιληφθεί στη λίστα Talking Influence Top 50, μια λίστα που αναγνωρίζει τους βασικούς παίκτες και τους επαγγελματίες που αλλάζουν τον χώρο του Influencer Marketing.

O Scott θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το Influencer Marketing και θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το πώς τα brands μπορούν να επωφεληθούν από τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους influencers. Περισσότερα στο www.influencermarketingconference.gr.