Το Live4Life-C19 αποτελεί μια πρωτοβουλία τριών αμερικανικών εταιρειών, των Czarnowski, Exploring και Georg P. Johnson που γεννήθηκε από την ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για τη συνεισφορά του κλάδου στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Live4Life-C19 αποτελεί μια πρωτοβουλία τριών αμερικανικών εταιρειών, των Czarnowski, Exploring και Georg P. Johnson που γεννήθηκε από την ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια ένωση live communication experts που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άμεσα, κατασκευάζοντας κτιριακές υποδομές, όπως διαχωριστικά δωματίων και αίθουσες εξέτασης ασθενών, αλλά και αναλαμβάνοντας διαδικασίες σχεδιασμού logistics, παροχής νερού, ηλεκτρικού κ.ά.

Όλα ξεκίνησαν στο Javits Center στη Νέα Υόρκη, όταν το μεγάλο συνεδριακό κέντρο έπρεπε να μετατραπεί σε νοσοκομείο μέσα σε λίγες μέρες, ενώ στην προσπάθεια εντάχθηκαν πάνω από 80 εταιρείες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι ανταγωνιστές. Η πρόκληση που ανέλαβε το IFES, International Federation of Exhibition and Event Services, είναι αυτή της επέκτασης του δικτύου σε διεθνή κλίμακα και της συγκρότησης μιας παγκόσμιας συμμαχίας. Το Life4Life-C19 προσφέρει σε κυβερνητικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς, καθώς και σε ΜΚΟ ένα σημείο εστίασης στη μάχη κατά του Covid-19 και οι εταίροι μπορούν να ενημερωθούν στο live4life-c19.com.