Το Ίδρυμα Vodafone στηρίζει άστεγους πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και ενθαρρύνει όλους να γίνουν συνδρομητές του.

Ενθαρρύνει όλους να γίνουν συνδρομητές.

Το Ίδρυμα Vodafone στηρίζει άστεγους πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και ενθαρρύνει όλους να γίνουν συνδρομητές του. Μετά την αναστολή της έκδοσης της «Σχεδίας», στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19, το περιοδικό δρόμου χρειάζεται τη συνδρομή όλων για την υποστήριξη των πωλητών του, οι οποίοι δεν μπορούν πια να πωλούν το περιοδικό στους δρόμους για να βγάζουν τα προς το ζην.

Το Ίδρυμα Vodafone προσφέρει δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας – συσκευές, χρόνο ομιλίας και data – σε πωλητές της «Σχεδίας». Παράλληλα, περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι της Vodafone Ελλάδας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρείας #μαζί, σε συνεργασία με εθελοντές της AIESEC Ελλάδος, «μένουν σπίτι» και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους της «Σχεδίας» που μένουν μόνοι τους, κρατώντας τους τηλεφωνική συντροφιά. Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας και οι εργαζόμενοι της Vodafone γίνονται οι ίδιοι συνδρομητές του περιοδικού με δίμηνες ή τετράμηνες συνδρομές αλληλεγγύης.