Με την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται πρόσβαση σε εργαλεία που τους βοηθούν να εργάζονται από απόσταση και να ευαισθητοποιούν το κοινό μέσω του διαδικτύου.

Παρέχοντας πληθώρα εργαλείων σε ΜΚΟ.

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται πρόσβαση σε εργαλεία που τους βοηθούν να εργάζονται από απόσταση και να ευαισθητοποιούν το κοινό μέσω του διαδικτύου. Για να υπηρετήσει τις ειδικές ανάγκες της κοινότητας των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, η ομάδα του Google for Nonprofits επεκτείνει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, ενώ προσφέρει εκπτώσεις στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν τις εκδόσεις Business και Enterprise του G Suite.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να ενεργοποιήσουν το G Suite for Nonprofits δωρεάν και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Gmail, Docs και Calendar. Επιπλέον, το Ad Grants Crisis Response Program επεκτείνει στην Ελλάδα, έως το τέλος Οκτωβρίου 2020, τη μηδενική χρέωση για Διαφημιστικές Χορηγίες (Ad Grants) αξίας έως και 10.000 δολαρίων, για διαφημίσεις στο Search που βασίζονται σε κείμενο.