Φέτος τα Χριστούγεννα, το Giant Heart της Novibet υποστηρίζει το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, το οποίο από το 1973 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική, ψυχική και κοινωνική αποκατάσταση παιδιών με αναπηρία.

Από το 2021 μέσω της πρωτοβουλίας Giant Heart, η Novibet έχει υποστηρίξει μία πληθώρα φορέων με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, που βοηθούν παιδιά και οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στηρίζοντας το έργο του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου, η Novibet καλύπτει για το 2024 την παροχή 1.500 ωρών θεραπευτικών συνεδριών για παιδιά που ωφελούνται από τον συγκεκριμένο οργανισμό, ο οποίος παρέχει εξειδικευμένες ιατρικές και αποκαταστασιακές παρεμβάσεις σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συναφείς δυσκολίες, ηλικίας από 0 ετών έως 14 ετών.

Τη συγκεκριμένη δράση συνοδεύει ενημερωτική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα. Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet, δήλωσε: «Το όραμά μας είναι να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων μας με έμφαση στη νεολαία, και το 2024 θα μας βρει με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο».