Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την έναρξη του προγράμματος Giant Heart της Novibet, με υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων και οργανισμών με αναγνωρισμένο έργο αλλά και παροχή άμεσης βοήθειας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Η επιστροφή αξίας στην κοινωνία και τους ανθρώπους αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Novibet και σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία προχώρησε το 2021 στη δημιουργία της πρωτοβουλίας Giant Heart, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολυεπίπεδη υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Έχοντας ως πρεσβευτές αθλητές όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Τσιμίκας, το Giant Heart έχει υλοποιήσει στα δύο χρόνια της λειτουργίας του, μία σειρά στοχευμένων δράσεων βασισμένων στις αξίες της προσφοράς, ελπίδας και δεύτερης ευκαιρίας. Ενδεικτικά, θέλοντας να προωθήσει την αξία του αθλητισμού, ειδικά ανάμεσα στους νέους, η πρωτοβουλία έχει υλοποιήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων σε γειτονιές και τοπικές κοινότητες σε όλη την Ελλάδα, έχει προσφέρει βοήθεια σε οργανισμούς και φορείς με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, όπως το σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και η πρωτοβουλία «UniquAll», ενώ ανέλαβε δράση κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών σε Αττική και Εύβοια το 2021, εξασφαλίζοντας προσωρινή στέγαση σε οικογένειες.

Σημειώνεται ότι μέσω της πλατφόρμας giantheart.gr, κάθε ενδιαφερόμενο άτομο έχει τη δυνατότητα να καταθέσει την πρότασή του για την επόμενη ενέργεια κοινωνικής προσφοράς που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Giant Heart.