Στοχεύοντας στο να πάρει ενεργή θέση απέναντι στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet το οποίο ήδη δραστηριοποιείται στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της προώθησης της αξίας του αθλητισμού, εισάγει την πρωτοβουλία #NoviPet.

Πρόκειται για έναν νέο πυλώνα δράσης που αφορά στην προστασία και την προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η εναρκτήρια δράση του πυλώνα #NoviPet αφορά στην υποστήριξη της οργάνωσης «Save a Greek Stray» για τη φροντίδα ζώων συντροφιάς που διασώθηκαν στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Πρωτεύοντα ρόλο, επίσης, σε αυτή την ενέργεια έχει ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε: «Πέρα από τις δράσεις μας για τον αθλητισμό και τους συνανθρώπους μας, η πρωτοβουλία #NoviPet θα αποτελεί πλέον τον τρίτο πυλώνα του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας για δράση σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, που αφορά στην ευημερία των ζώων και την υπεύθυνη υιοθεσία κατοικιδίων.

Είμαστε υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε αυτό το πρόγραμμα γιορτάζοντας την 4η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ενώ την επόμενη περίοδο θα ακολουθήσει σειρά σχετικών δράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βραζιλία, στην οποία έχουμε παρουσία από την αρχή του 2023».