Το αθλητικό site Gazzetta θα κινείται σε ρυθμούς Τόκιο μέχρι τις 8 Αυγούστου, καλύπτοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε καθημερινή βάση, οι Αντώνης Πατσούρας, Κώστας Ευθυμιάδης, Φώτης Καρακούσης, Βασίλης Τσίγκας και Μιχάλης Γκιουλένογλου θα αναλύουν πρόσωπα, θα καταγράφουν τα ρεκόρ και θα κρατούν ενήμερους τους αναγνώστες για όσα συμβαίνουν, ενώ και όλος ο «δημοσιογραφικός στρατός» του Gazzetta θα καλύπτει όλα τα γεγονότα.

Μαζί τους θα σχολιάζει ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο οποίος έχει ζήσει από κοντά 6 Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό minisite με widget στην homepage του Gazzetta αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επιπλέον, θα υπάρχει καθημερινά live ενημέρωση από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 18:00 και αποκλειστικά lives για τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, της Μαρίας Σάκκαρη, της Εθνικής Πόλο Ανδρών και όλων των μεγάλων τελικών που θα συμμετέχουν οι Έλληνες αθλητές. Τέλος, η συνεργασία με τους Αλέξανδρο Λοθάνο και Δήμο Μπουλούκ, οι οποίοι βρίσκονται στο Τόκιο, δίνει την ευχέρεια για αποκλειστικά ρεπορτάζ και κάλυψη όλων όσων πρόκειται να συμβούν τις προσεχείς ημέρες.