Συνεργασία με Fresh 88,6 και Όασις 98,0-Μετονομάζονται σε NRJ/Energy

Με 27,5 εκατ. και πλέον ακροατές την εβδομάδα, σε 14 χώρες, ο NRJ/ Energy διαθέτει περισσότερους από 3 εκατ. Facebook fans, 4 εκατ. mobile apps downloads και 100 web radios, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί σημαντικό παίκτη και στις ψηφιακές και online υπηρεσίες. Ο NRJ/ Energy Greece, έχει ως στόχο να ενισχύσει την ψηφιακή και online επιτυχία του brand προσφέροντας επιπλέον 11 αποκλειστικά web radios, μέσω του www.nrjradio.gr, και μέσω εφαρμογών για κινητά.

«Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε συνολικά τις ανάγκες ψυχαγωγίας των ακροατών μας. Ταυτόχρονα, οι διαφημιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν σε μια ποικιλία από καινοτόμες, προωθητικές ιδέες που θα καλύπτουν σχεδόν το 44% του πληθυσμού», αναφέρει ο Ανδρέας Γιαννίκος, Μέλος του Δ.Σ των δυο σταθμών.

«Πρόκειται για μια συνεργασία που θα δώσει στην Ελλάδα τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια από τις πιο καινοτόμες μάρκες του κόσμου στον τομέα του ραδιοφώνου, και σε όλους την αξία ψυχαγωγίας που συνδέεται με αυτή, είτε είναι στον αέρα, είτε σε online περιβάλλον, είτε σε επίπεδο moblile εφαρμογών», δηλώνει ο Cristophe Montague, Διευθύνων Σύμβουλος, NRJ International Operations. Η έναρξη του NGJ Greece θα γίνει παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 9 Οκτωβρίου.