Η Vodafone πρόκειται να προσθέσει το Facebook Watch στο Vodafone TV σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα γίνει ο πρώτος πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης στην περιοχή που θα προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στους αποκωδικοποιητές της.

Το Facebook Watch θα δώσει στους συνδρομητές του Vodafone TV τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα βίντεο που προτιμούν και να συνδεθούν με αυτά, παρέχοντας πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες περιεχομένου στον κόσμο με ή χωρίς σενάριο, προερχόμενο από ένα ευρύ οικοσύστημα συνεργατών, εκδοτών και μεμονωμένων δημιουργών, συμπεριλαμβανομένων εθνικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών.

«Η Vodafone έχει δεσμευτεί να παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία συναρπαστικού, διασκεδαστικού και ελκυστικού περιεχομένου και τώρα τους δίνουμε τη δυνατότητα να συνδεθούν με τα βίντεο που λατρεύουν να παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας του Facebook. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που η Vodafone επεκτείνει περαιτέρω την πλούσια και ποικίλη προσφορά τηλεοπτικών προγραμμάτων της με το Facebook Watch», δήλωσε ο Alex Froment -Curtil, Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου Vodafone.