Με βασική ομιλήτρια την Nicola Mendesohn, Αντιπρόεδρο EMEA του Facebook
Στις 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Facebook Community Day στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, στο οποίο παρευρέθηκαν Community Admins από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία για τους διαχειριστές ομάδων και την τεχνολογία, ώστε να διαφυλάξουν την ασφάλεια των ανθρώπων στο Facebook.

Βασικός ομιλητής της διοργάνωσης ήταν η Nicola Mendesohn, Αντιπρόεδρος του Facebook για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), η οποία δήλωσε: «Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν, να μάθουν ο ένας με τον άλλο και να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους ηγέτες της κοινότητας, καθώς και να ενημερωθούν από εμάς αναφορικά με τα προϊόντα που δημιουργούμε, ώστε να βοηθήσουμε στην ασφάλεια και υποστήριξη κοινοτήτων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευκαιρίες στους δημιουργούς των κοινοτήτων για να μοιραστούν τα σχόλιά και τις εμπειρίες τους μαζί μας, ώστε να τους υποστηρίξουμε καλύτερα». Ηγέτες ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα συνδέθηκαν με άλλους διαχειριστές από διαφορετικές ομάδες, αντάλλαξαν απόψεις και συμμετείχαν σε ένα workshop πάνω στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, νέων εργαλείων και tips για ηγέτες κοινοτήτων.