Φιλοξενώντας διαχειριστές Ομάδων, διοργανωτές Εκδηλώσεων και διαχειριστές Σελίδων
Με στόχο να τιμήσει τους υπεύθυνους κοινοτήτων του Facebook στην Ευρώπη που έχουν δημιουργηθεί για να φέρουν τους ανθρώπους κοντά, το Facebook Communities Summit (FCS) έρχεται τώρα και στην Ευρώπη.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 8-9 Φεβρουαρίου 2018, με στόχο να φιλοξενήσει διαχειριστές Ομάδων, διοργανωτές Εκδηλώσεων και διαχειριστές Σελίδων. Είτε αφορά σε μια Ομάδα (Group) που συνδέει νέες μητέρες, μια επιχείρηση που η Σελίδα της (Page) προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και υποστηρίζει μια ομάδα τρεξίματος της γειτονιάς, είτε μία Εκδήλωση (Event) για συγκέντρωση χρημάτων για σκοπό που εξυπηρετεί την τοπική κοινότητα, αυτό που έχουν κοινό αυτές οι κοινότητες είναι ένας ηγέτης με πάθος για δημιουργικότητα. Στο FCS Ευρώπης, οι υπεύθυνοι των κοινοτήτων που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και ομάδες συζήτησης που θα εστιάζουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, την παροχή εργαλείων και συμβουλών για τη διαχείριση μιας κοινότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Δεκεμβρίου, στην ιστοσελίδα facebookcommunitiessummiteuropegr.splashthat.com.